Συστήματα Ασφαλείας Satel - Συναγερμοί

                                           

Η Satel είναι κατασκευαστής πάνω απο 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των συστημάτων συναγερμού και πιστοποιημένη με ISO9001. Επίσης, έχει πιστοποιήσεις Grade 2 και Grade 3 (ανάλογα με το μοντέλο) σύμφωνα με τις προδιαγραφές EN50131.

Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας Satel περιλαμβάνει ενσύρματα και ασύρματα (full duplex) συστήματα συναγερμού και ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού για την σύνθεση συστημάτων συναγερμού εισβολέα. Περιλαμβάνει από απλές μονάδες που προορίζονται για μαγαζιά και σπίτια μέχρι και προηγμένα πολύπλοκα συστήματα που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα του συστήματος συναγερμού με την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση και λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης.

Η εύκολη εγκατάσταση και ο προγραμματισμός, σε συνδυασμό με αποτελεσματικές λύσεις κοινοποίησης είναι μεταξύ των πλεονεκτημάτων πινάκων που ταιριάζουν τέλεια για εφαρμογές που δεν απαιτούν πολύπλοκες λειτουργίες. Τα οφέλη της ψηφιακής επικοινωνίας (GSM / GPRS και TCP / IP), σε συνδυασμό με τη χρήση του ασύρματου εξοπλισμού, για τη διευκόλυνση της εγκατάστασης, κάνει τις προσφερόμενες λύσεις φιλικές προς τον εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας. Ο προσφερόμενος εξοπλισμός οφείλει προσαρμοστικότητα , ευέλικτες δυνατότητες βελτίωσης, φιλικό μενού χρήσης-προγραμματισμού και εύκολη καθημερινή λειτουργία. Χάρη στις διάφορες διαθέσιμες μεθόδους ελέγχου είναι εύκολο να επιλέξει κανείς λύσεις, καλά προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε συγκεκριμένου χρήστη.

Όλος ο ενεργός εξοπλισμός Satel συνοδεύεται απο 3 χρόνια εγγύηση.

Σας προσφέρουμε μια επίσκεψη στον χώρο σας για να συζητήσουμε και να μελετήσουμε τις ανάγκες σας, για τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η εταιρία μας, με έμπειρους τεχνικούς, αναλαμβάνει και την καλωδίωση του χώρου σας σε περίπτωση που δεν προϋπάρχει.