Συστήματα CCTV HIKVISION - Κάμερες Ασφαλείας και Καταγραφικά

                                         

Η Hikvision παρέχει προϊόντα  video παρακολούθησης και στοχευμένες λύσεις στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα και οι λύσεις της εταιρείας έχουν αναπτυχθεί ευρέως σε διάφορες αγορές και με αξιοσημείωτες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Ολυμπιακού Σταδίου του Πεκίνο, την Shanghai Expo, Philadelphia Safe Communities στις ΗΠΑ, South Korea Seoul Safe City, World Cup Stadium στην Βραζιλία, Linate Airport της Ιταλίας και πολλά άλλα.

 

Η Hikvision είναι απο τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο, προϊόντων και λύσεων video παρακολούθησης. Διαθέτει ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων με κάμερες Smart IP, HD και Αναλογικές Κάμερες, Speed Dome (PTZ), NVRs, DVRs, Λογισμικά Διαχείρισης video, Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (access control) και Συστήματα Συναγερμού, Κωδικοποιητές, Αποκωδικοποιητές, και άλλα στοιχεία των εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας και την τεχνολογία CCTV για οποιαδήποτε ανάγκη ασφάλειας. 
 

Τα προϊόντα Hikvision εξυπηρετoύν διαφορετικά σύνολα της αγοράς που περιλαμβάνουν οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις (εμπορικά καταστήματα, γραφεία κλπ), εγκαταστάσεις σε τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς κλάδους, στις μεταφορές, στην εκπαίδευση, στην κυβέρνηση και άλλα.